TOEGANKELIJKHEID EN SERVICE

Mindervaliden
Castellum is toegankelijk voor mindervaliden. Alle verdiepingen zijn via de lift bereikbaar en er zijn aangepaste sanitaire voorzieningen aanwezig. 

Bioscoopbezoekers die gebruik willen maken van de lift kunnen bij de entree van de bioscoop op de bel drukken. Wij openen de deur die toegang geeft tot de lift. 

Per zaal is er een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Deze zijn te reserveren via kaartverkoop@theatercastellum.nl of telefonisch: maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 14:00 uur via 0172-429292

Blinden en slechtzienden 
In de bioscoop kan gebruikgemaakt worden van Earcatch. Earcatch zorgt ervoor dat ook blinde en slechtziende mensen kunnen genieten van de film. Je kan de Earcatch-app zelf downloaden via earcatch.nl.

Doven en slechthorenden 
De app Subcatch levert speciale ondertiteling voor Nederlandstalige bioscoopfilms, waardoor ook dove en slechthorende mensen deze kunnen volgen via een smartphone of tablet. Zowel de app als de ondertiteling is gratis beschikbaar voor de gebruiker. Download de app via subcatch.nl voor iOS en Android. 

Heb je een trouwe viervoeter die je begeleidt? Hulp- en blindengeleidehonden zijn welkom in ons theater en onze bioscoop! 

Stoelverhogers  
Speciaal voor de kleine filmbezoekers heeft Castellum stoelverhogers in bruikleen.  

Gegevens

Adres:

Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Open in google maps