html
 
 
https://img.youtube.com/vi/qzb5dZAkfLo/1.jpg
Trailer Weg van Jou
https://www.youtube.com/embed/qzb5dZAkfLo?rel=0
_blank

Zin in weer een onvervalste Ladies Night? Bestel dan nu je kaarten voor Weg van Jou op woensdag 11 oktober!

Verwenavond voor jou en jouw vriendinnen!
Zoals je gewend bent maakt Castellum van deze avond een échte Ladies Night. Voor aanvang van de film en in de pauze kun je in de Cinemafoyer diverse stands op het gebied van fashion, health en beauty te bezoeken. En in de pauze serveren wij een heerlijk Ladies-drankje en een lekker hapje. Uiteraard verloten we ook leuke prijzen. Bovendien laten we je niet met lege handen naar huis gaan; bij vertrek krijg je een goodiebag vol met verrassingen mee!

Bestel nú, want vol = vol! 
Bestel nu snel je kaarten online! Toegangsprijs voor deze complete avond: € 16,50. Het is niet mogelijk om kaarten (telefonisch) te reserveren.

De film:
De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?


Let op: de inloop van zaal paars is vanaf 19.00 uur, de film start om 19.45 uur. De inloop van zaal groen is vanaf 19.45 uur, de film start om 20.30 uur.
 

U kunt hier uw reactie plaatsenGenreRomantische komedie
Regie Jelle de Jonge
Cast Katja Herbers, Maarten Heijmans
Duur98 minuten
Jaar2017
TaalNederlands
Land Nederland