html
 
 
https://img.youtube.com/vi/pL9hCtO_TnE/1.jpg
Trailer De Matchmaker
https://www.youtube.com/embed/pL9hCtO_TnE?rel=0
_blank

Zin in weer een onvervalste Ladies Night? Bestel dan nu je kaarten voor De Matchmaker op woensdag 18 april!

Verwenavond voor jou en jouw vriendinnen!
Zoals je gewend bent maakt Castellum van deze avond een échte Ladies Night. Voor aanvang van de film en in de pauze kun je in de Cinemafoyer diverse stands op het gebied van fashion, health en beauty te bezoeken. Bij binnenkomst en in de pauze serveren wij een hapje en een drankje. Uiteraard verloten we ook leuke prijzen. Bovendien laten we je niet met lege handen naar huis gaan; bij vertrek krijg je een goodiebag vol met verrassingen mee!

Bestel nú, want vol = vol! 
Bestel nu snel je kaarten online! Toegangsprijs voor deze complete avond: €16,00. Het is niet mogelijk om kaarten (telefonisch) te reserveren.

De film:
Levensgenieter Chris (Benja Bruijning) reist als fotograaf de hele wereld over. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt en werk uitblijft, keert hij noodgedwongen terug naar zijn moeder Marja (Ariane Schluter). Ondanks dat zij hem met open armen ontvangt, heeft Chris moeite om te aarden in zijn dorpse geboorteplaats. Gelukkig krijgt hij een nieuwe opdracht, waardoor hij hopelijk snel zijn koffers weer kan pakken; hij mag een promo video maken voor een datingsite. En wie is er nu een betere hoofdrolspeler dan zijn vlotte single moeder? Chris maakt stiekem een filmpje over Marja, maar wanneer deze online komt, stromen de reacties van mannen binnen. Na enige verbazing durft Marja, met Chris als matchmaker, het datingavontuur aan te gaan. En zo belanden ze in allerlei gekke, hilarische en soms ongemakkelijke situaties, die moeder en zoon dichter tot elkaar brengen. En voor beiden komt de liefde uit onverwachte hoek…


Let op: de inloop is vanaf 19.00 uur, de film start om 19.45 uur. 


 

U kunt hier uw reactie plaatsenGenreRomantische komedie
Regie Jeroen Houben
Cast Ariane Schluter, Benja Bruijning
Duur92 minuten
Jaar2018
TaalNederlands
Land Nederland