We willen allemaal naar Jochem Myjer, Claudia de Breij of Hans Teeuwen, maar ook zij waren eens jong talent. Het cabaretaanbod is tegenwoordig zo groot, dat het lastig kiezen is. Daarom presenteren wij u de mogelijke opvolgers van Bert, Youp en Brigitte in een reeks Comedycafés waarin we veelbelovende nieuwelingen naar Alphen halen. Met een bar in de zaal en een ongedwongen setting, beleeft u gegarandeerd een bijzondere avond.

De line up voor vanavond is: Marlon Kicken– Kees van Amstel – Emiel van der Logt en MC: Eric Schroder (van het duo Deng Boy).

Marlon Kicken
Marlon Kicken werd geboren in Willemstad op Curaçao, groeide op in Aarle-Rixtel in Zuid-Brabant en wordt geprezen om zijn zelfspot, herkenbare verhalen en improvisatietalent! Laat je verrassen door deze hilarische Brabander met zijn relaxte en originele stijl.

Kees van Amstel
Kees van Amstel is een Nederlandse comedian / cabaretier / columnist / schrijver / acteur en daarnaast een fervent onderwijsmannetje. Hij was o.a. te zien in Klikbeet, De Luizenmoeder en maakte cabaret voor Spijkers met Koppen. Ook is hij een van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws. Zijn nieuwe, derde, avondvullende show 'Een Bang Jongetje Dat Hele Enge Dingen Doet' gaat in september van start met try-outs! Met grappen, verhalen en vast een thema of twee. Durf je?

Emiel van der Logt
Winstmaximalisatie, merkbeleving en lifestyle management. Stuk voor stuk dingen waar Emiel van der Logt enorme jeuk van krijgt. In zijn progrmma komen zijn onnavolgbare logica en hersenspinsels samen om het te hebben over de dingen die echt belangrijk zijn: liefde, vrijheid en doen waar je zin in hebt. En waar Emiel zin in heeft is keihard lachen! Lachen om de echte relativiteitstheorie, politiek ondergoed, hybride vrouwen, karaktersquads en uiteraard piemelgrappen! Want… nemen we het leven niet veel te Serieus?! 

Consumptie niet inbegrepen
Voor deze voorstelling kunt u de Kleine Zaal Royaal niet gebruiken.

U kunt hier uw reactie plaatsen
do 11 okt 2018

Cabaret

Aanvang 20:30 uur

Kaarten € 13,50

Twitter

Kalender