Matthijs Mulder, Marcel Oostveen en Sandra Oostveen-Commandeur delen niet alleen een passie voor sport, maar zetten zich ook graag in voor een betere wereld. De aanpak van Amref, Afrikaanse oplossingen voor Afrikaanse problemen, spreekt het drietal zeer aan. Daarom zetten zij zich volledig in om veel geld in te zamelen voor de Amref Flying Doctors en doen ze van 13 t/m 20 oktober 2018 mee aan de Africa Classic. Een bijzondere fietstocht voor Amref Flying Doctors. Om met een mooi sponsorbedrag van start te gaan, organiseren de drie onder de noemer 'Alphen voor Amref' een aantal activiteiten in Alphen aan den Rijn waaronder een masterclass met Remco Claassen. Deze masterclass wordt gegegeven in Castellum op woensdag 5 september.

Toptrainer Remco Claassen is al jaren één van de best aangeschreven trainers van Nederland. Hij heeft een surplus aan kennis die hij op een interactieve en frisse manier met gevoel voor humor met jou deelt. Naast Claassen zal ook voormalig profwielrenner Gert Jakobs het podium betreden. Als Meesterknecht weet Gert als geen ander hoe het is om een dragende medewerker te zijn in een organisatie. In zijn presentatie laat hij zien dat iedereen in een team belangrijk is om het beoogde succes te behalen. "Onder-nemen is boven-geven" wordt een interactieve avond vol humor en met veel momenten van persoonlijk inzicht.
Een must voor iedere Alphense ondernemer.

Kaarten voor deze avond kosten € 49,- excl BTW.  (totaalprijs € 51,95)


Deze voorstelling valt onder Verhuring. Naast het door onze eigen programmeurs geselecteerde aanbod voorstellingen zijn er regelmatig voorstellingen die worden georganiseerd door externe partijen. Dit kunnen amateur- en semiprofessionele gezelschappen zijn die wij een podium bieden.

U kunt hier uw reactie plaatsen
wo 5 sep 2018

Verhuring

Aanvang 19:00 uur

Kaarten € 51,95

Twitter

Kalender