html
 
 
https://img.youtube.com/vi/RKFpWaHN79o/1.jpg
Trailer Doris
https://www.youtube.com/embed/RKFpWaHN79o?rel=0
_blank

UITVERKOCHT
Deze Ladies Night is volledig uitverkocht.

“Het leven is geen met croissantjes en softijs overladen kampeerfestijn” - #Dorisdefilm
Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris’ eigen dromen maar weinig terechtgekomen…. 

Gemaakt onder de creatieve leiding van Will Koopman (Gooische Vrouwen, Divorce en Terug naar de Kust), scenarioschrijfster Roos Ouwehand en regisseur Albert Jan van Rees.

Verwenavond voor jou en jouw vriendinnen!
Zoals je gewend bent maakt Castellum van deze avond een échte Ladies Night. Voor aanvang van de film en in de pauze kun je in de Cinemafoyer diverse stands op het gebied van fashion, health en beauty te bezoeken en ontvang je van ons een hapje en een drankje. Uiteraard verloten we ook leuke prijzen. Bovendien laten we je niet met lege handen naar huis gaan; bij vertrek krijg je een goodiebag vol met verrassingen mee!

Bestel nú, want vol = vol! 
Bestel nu snel je kaarten online! Toegangsprijs voor deze complete avond: €15,00. Het is niet mogelijk om kaarten (telefonisch) te reserveren.

Let op:
Inloop: vanaf 19.00 uur
Aanvang film: 19.45 uur

U kunt hier uw reactie plaatsenGenreRomantische komedie
Regie Albert Jan van Rees
Cast Tjitske Reidinga, Bracha van Doesburgh e.a.
Duur89 minuten
Jaar2018
TaalNederlands
Land Nederland