html
 
 
https://img.youtube.com/vi/hLTnFlSQU7w/1.jpg
Trailer All You Need is Love
https://www.youtube.com/embed/hLTnFlSQU7w?rel=0
_blank

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Met o.a. Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra, Anniek Pheifer, Rop Verheijen, Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Frank Lammers, Diederik Ebbinge.

Verwenavond voor jou en jouw vriendinnen!
Zoals je gewend bent maakt Castellum van deze avond een échte Ladies Night. Voor aanvang van de film en in de pauze kun je in de Cinemafoyer diverse stands op het gebied van fashion, health en beauty te bezoeken en ontvang je van ons een hapje en een drankje. Uiteraard verloten we ook leuke prijzen. Bovendien laten we je niet met lege handen naar huis gaan; bij vertrek krijg je een goodiebag vol met verrassingen mee!

Bestel nú, want vol = vol! 
Bestel nu snel je kaarten online! Toegangsprijs voor deze complete avond: €15,00. Het is niet mogelijk om kaarten (telefonisch) te reserveren.

Let op: 
Aanvang film: 19.45 uur (Inloop: vanaf 19.00 uur)
Aanvang film: 20.30 uur (Inloop: vanaf 19.45 uur)

U kunt hier uw reactie plaatsenGenreRomantische komedie
Regie Will Koopman
Cast Bracha van Doesburgh, Fedja Huêt, van e.a.
Duur113 minuten
Jaar2018
TaalNederlands
Land Nederland