html
 
 
https://img.youtube.com/vi/_EYtYhOP6G4/1.jpg
Trailer Beautiful Boy
https://www.youtube.com/embed/_EYtYhOP6G4?rel=0
_blank

Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

In zijn Engelstalig debuut, verbaast regisseur Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, De Helaasheid der Dingen) eens te meer met een ontroerende film over hoop en onvoorwaardelijke liefde. Hij kon daarvoor rekenen op topacteur Steve Carell (The Big Short, Little Miss Sunshine) en rijzende ster Timothée Chalamet (Call Me by Your Name, Interstellar). 

Dit is een voorstelling voor bezoekers van 16 jaar en ouder. Legitimatie is verplicht! Er wordt gecontroleerd bij de ingang. Geen 16=geen toegang!
 

U kunt hier uw reactie plaatsenGenreDrama
Regie Felix van Groeningen
Cast Steve Carell, Timothée Chalamet
Duur121 minuten
Jaar2018
TaalEngels
Land Verenigde Staten