html
 
 
https://img.youtube.com/vi/XUHiyZeJ_GE/1.jpg
Trailer De Fabeltjeskrant
https://www.youtube.com/embed/XUHiyZeJ_GE?rel=0
_blank

Op zondag 16 december is het weer tijd voor een Kleuterbios! Tijdens deze editie zie je De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen.

Voorafgaand aan de film is er wat te drinken, te snoepen en te kleuren voor de kinderen in de bioscoopfoyer. Om 10.30 uur start de film. Speciaal voor de Kleuterbios wordt tijdens de voorstelling het geluid in de zaal iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan.

Aan het einde van het event krijgen alle kinderen een echt filmdiploma mee naar huis!

In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast arriveert er een bijzondere nieuwe gast in Fabeltjesland; Peter Panda uit China. Hij is de neef van Droes de Beer en op wereldreis. Juffrouw Ooievaar vindt het maar niets, zo'n dier uit een ver land. Maar de nieuwkomer komt goed van pas als scheidsrechter bij de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Welk team zal er winnen?

Datum: zondag 16 december 2018
Aanvang: 10:00 uur
Start film: 10:30 uur
Ticketprijs: € 8,- p.p.
 

U kunt hier uw reactie plaatsenGenreKinderfilm
Duur76 minuten
Jaar2018
TaalNederlands
Land Nederland