html
 
 
https://img.youtube.com/vi/Q0dVrCK7GoM/1.jpg
Trailer Bohemian
https://www.youtube.com/embed/Q0dVrCK7GoM?rel=0
_blank

Zing mee met de liedjes van Queen uit de film tijdens deze speciale SING ALONG van Bohemian Rhapsody!

Bohemian Rhapsody heeft al meer dan twee miljoen bezoekers naar de Nederlandse bioscoop getrokken. Reden genoeg om de film in het zonnetje te zetten met een speciale Sing-Along vertoning!

Op zondag 17 maart 2019 om 15.00 uur draaien we een speciale Sing-Along-voorstelling van de film in de grote theaterzaal op extra groot filmdoek. 
 
Met twee miljoen bezoekers sinds de release op 1 november 2018 heeft Bohemian Rhapsody een ongekend aantal bezoekers weten te bereiken. De film stijgt qua opbrengst naar plaats drie in de Nederlandse box office Top 5 aller tijden, en zit de nummer twee 'Spectre' uit 2015 op de hielen. 

De film Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid. Ze hebben een ongekend succes maar geheel onverwacht besluit Freddie, beïnvloedt door kwaadwillende personen, om een solocarrière te beginnen en de band te verlaten. Nadat hij zwaar lijdt zonder de samenwerking met Queen, weet Freddie zich net op tijd voor Live Aid weer te verenigen met zijn bandleden. Terwijl hij dapper de diagnose van aids trotseert, leidt Freddie de band tijdens één van de meest legendarische optredens uit de geschiedenis van de rockmuziek.

Queen legt de basis voor hun nalatenschap die de buitenbeentjes, dromers en muziekliefhebbers tot op de dag van vandaag nog altijd inspireert.

Genomineerd voor vijf Oscars®: Beste Film, Beste Acteur (Rami Malek), Beste Montage, Beste Geluid, en Beste Geluidseffecten. Winnaar van twee Golden Globes®: Beste Film (Drama) en Beste Acteur (Drama) - Rami Malek.

de Volkskrant (★★★) 'Malek glorieert als uitstekende Mercury-vertolker'
 

U kunt hier uw reactie plaatsenGenreDrama
TaalEngels