VACATURE KAARTVERKOOPMEDEWERKER

Castellum is dé culturele ontmoetingsplek voor en van alle inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn die dichtbij kunnen genieten van de beste films, concerten en theatervoorstellingen uit binnen- en buitenland. Castellum biedt ook een podium aan culturele verenigingen en andere initiatieven om zich te presenteren en te schitteren met begeleiding van een professioneel team. Bovendien kunnen bedrijven terecht voor presentaties, bijeenkomsten en feesten.

Liefhebber van theater en film? En wil je eraan meewerken, dat zoveel mogelijk mensen daarvan kunnen genieten? Dan zijn wij op zoek naar jou! In verband met de verhuizing van een van onze collega’s zijn wij per 1 september op zoek naar een

KAARTVERKOOPMEDEWERKER
Oproep: aantal uren in overleg

Als kaartverkoopmedewerker verleen je service aan de bezoekers en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je luistert, informeert en verkoopt kaarten. Ook beantwoord je de balietelefoon en de binnengekomen e-mails en verwerk je de reserveringen. Daarnaast verzorg je de correcte financiële en administratieve afhandeling van de kaartverkoop.

De balie is geopend: dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur en vanaf 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling. Vanzelfsprekend vind je het niet erg om te werken op onregelmatige tijden, hoofdzakelijk in de avonduren en soms ook overdag. Doordeweeks, maar ook in het weekend. Wij zoeken een collega die zelfstandig, maar ook goed in teamverband kan werken. Je bent bij voorkeur woonachtig in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.

Wij vragen:

 • Minimaal mbo denk- en werkniveau
 • Grote affiniteit met de podiumkunsten en film;
 • Ruime beschikbaarheid en bereid om in een wisselend rooster te werken;
 • Optimale kennis van Windows en Microsoft Office;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Verder ben je klantvriendelijk, representatief, proactief, flexibel, nauwkeurig en stressbestendig.

Wij bieden:

 • Werk in de afwisselende wereld van het theater;
 • Een uitdagende functie binnen een hecht team in een informele werksfeer;
 • Wij zijn gastvrij naar onze medewerkers en bieden goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een salaris volgens de CAO Nederlandse Podia (schaal 3). Het aantal uren varieert, afhankelijk van de drukte in de programmering, tussen de 20 en 30 uur per maand;
 • De diensten worden - voor zover bekend - per maand vooraf ingeroosterd.

Solliciteren?
Castellum is als organisatie graag een brede culturele afspiegeling van de hedendaagse samenleving. Wij moedigen kandidaten die daaraan bijdragen aan om te solliciteren. Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan zo snel mogelijk je cv en motivatie naar Mirella Hoogvliet (Hoofd Kaartverkoop) mhoogvliet@theatercastellum.nl.

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Mirella via 0172-429230.

Gegevens

Adres:

Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Open in google maps