VACATURE KASSAMEDEWERKER

In Castellum genieten jong en oud van professionele voorstellingen, amateurvoorstellingen en films. Hier laten zij zich inspireren of komen ze juist om zélf hun kunst te laten zien. Zo delen professionals en lokale makers dezelfde spotlights en werken zij samen met hetzelfde team professionele en gedreven mensen. Bezoekers kunnen in hun eigen gemeente genieten van de nieuwste films en theatervoorstellingen uit binnen- en buitenland. Bedrijven kunnen terecht voor bijeenkomsten op een sfeervolle, theatrale plek met professionele apparatuur. Culturele verenigingen en andere initiatieven kunnen hun kunsten tonen onder begeleiding van een team van betrokken deskundigen. Na een flinke verbouwing openen we in januari 2022 de deuren weer voor ons publiek en zijn we nóg mooier dan ooit. Daarom zoeken wij per direct

KASSAMEDEWERKER (M/V) 

met een hart voor theater en film

Oproep: aantal uren in overleg

Liefhebber van theater en film? En wil je dat zoveel mogelijk mensen daarvan kunnen genieten? Wil je elke bezoeker een topavond bezorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als kassamedewerker verleen je service aan de bezoekers en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je luistert, informeert en verkoop je kaarten via ons ticketsysteem (Get-a-Ticket). Je beantwoordt de kassatelefoon en de binnengekomen e-mails en verwerkt de reserveringen. Daarnaast verzorg je de correcte financiële en administratieve afhandeling van de kaartverkoop.

De baliewerkzaamheden beginnen ongeveer een uur voor aanvang van de voorstelling en duren tot een half uur na aanvang. Vanzelfsprekend vind je het niet erg om te werken op onregelmatige tijden, hoofdzakelijk in de avonduren, maar ook in het weekend. Wij zoeken een collega die zelfstandig maar ook goed in teamverband kan werken. Je bent bij voorkeur woonachtig in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.

Wij vragen:

  • Minimaal MBO denk- en werkniveau;
  • Grote affiniteit met de podiumkunsten en film;
  • Ruime beschikbaarheid en bereid om in een wisselend rooster te werken;
  • Optimale kennis van Windows en Microsoft Office;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Verder ben je; klantvriendelijk, representatief, proactief, flexibel, nauwkeurig en stressbestendig.

Wij bieden:

  • Werk in de magische wereld van het theater en film!
  • Een leuke baan in een informele werksfeer. Wij zijn gastvrij naar onze medewerkers en bieden goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een salaris volgens de CAO Nederlandse Podia (schaal 3). Het aantal uren varieert, afhankelijk van de drukte in de programmering, tussen de 20 en 40 uur per maand. De diensten worden - voor zover bekend - per maand vooraf ingeroosterd. 
  • Een uitdagende functie binnen een hecht team.

Solliciteren?

Castellum is als organisatie graag een brede culturele afspiegeling van de hedendaagse samenleving. Wij moedigen kandidaten die daaraan bijdragen aan te solliciteren.
Ben jij geïnteresseerd in deze functies en wil je solliciteren? Stuur dan je cv en motivatie uiterlijk 14 november naar Mirella Hoogvliet (Hoofd Kassa), Mirella@theatercastellum.nl

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Mirella via 06 - 15 07 87 87.

Gegevens

Adres:

Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Open in google maps