VACATURE STAGIAIR PODIUMTECHNIEK

Castellum is dé culturele ontmoetingsplek voor en van alle inwoners van de gemeente Alphen a/d Rijn, die dichtbij kunnen genieten van de beste films, concerten en theatervoorstellingen uit binnen- en buitenland. Hier laten zij zich inspireren of komen ze juist om zélf hun kunst te laten zien. Of het nu gaat om grote artiesten van internationale allure of lokaal talent: Castellum zet iedereen in de spotlights.

VACATURE STAGIAIR(E) PODIUMTECHNIEK
Per direct

Wij zoeken een enthousiaste mbo-student Podiumtechniek (all-round) om ons team te versterken. Je gaat helpen bij het op- en afbouwen van theaterproducties en tijdens de voorstelling werk je mee, waar nodig. Je kunt je ontwikkelen in de richting licht, audio en/of evenement/podiumbouw. Bij ons leer je je ontwikkelen tot iemand die goed in een team kan werken maar ook zelfstandig en probleemoplossend te werk kan gaan. Castellum heeft ca. 150 voorstellingen per seizoen, daarnaast verzorgen we ook de technische begeleiding rondom culturele en commerciële verhuur. 

Wij zoeken een student die…

  • een mbo-opleiding volgt in theatertechniek.

Wij bieden…

  • een fulltime stage in de wereld van theater, film en events;
  • fijne collega’s in een gezellige, informele organisatie;
  • een prachtige werkplek aan de Rijn, midden in het centrum;
  • een stagevergoeding;
  • de mogelijkheid om films en theatervoorstellingen gratis te zien.

Solliciteren?
Klinkt deze stage jou als muziek in de oren? Reageer dan snel door je cv en motivatie te mailen naar Sander Visser, via svisser@theatercastellum.nl 

 

Gegevens

Adres:

Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Open in google maps