VOORSTELLING

Avondje uit met relaties?

Wilt u een bijzondere avond met relaties, collega’s of familie? Waar kan dat beter dan in een sfeervol theater waar de artiesten staan te trappelen om u een fantastische avond te bezorgen.

Wekelijks komen er veel bezoekers naar de theatervoorstellingen in Castellum. Daardoor weten wij als geen ander hoe er een fijne avond en beleving van te maken voor de bezoekers.

U kiest zelf de voorstelling uit waar voldoende kaarten voor beschikbaar zijn en wij reserveren dan het aantal kaarten voor u. Er kan een tafel of een foyer voor u gereserveerd worden, wij voorzien u graag van drankjes en hapjes gedurende de inloop, eventuele pauze en na afloop.

Uw voorstelling in Castellum?

Jaarlijks vinden er ruim 150 professionele voorstellingen plaats in een van de twee theaterzalen. Bent u van plan een openbare of besloten voorstelling te gaan geven? Dan kunt u de Grote Zaal of de Kleine Zaal huren. Deze zalen zijn technisch geoutilleerd en de theatertechnici denken graag met u mee over de juiste technische invulling van de theatervoorstelling. Daarnaast kunnen wij uiteraard de kaartverkoop voor u verzorgen, door het professionele ticketsysteem is dit voor ons een kleine moeite en uw gasten worden netjes geplaceerd.

Op de dag van de voorstelling ontvangen wij uw gasten in het theater. De gasten kunnen hier een drankje nuttigen in een van de foyers bij inloop, in de pauze of na afloop. Wij zorgen voor een ultieme beleving voor uw gasten!

Amateurgezelschappen uit Alphen aan den Rijn en omstreken

Jaarlijks spelen er veel amateurgezelschappen in een van de theaterzalen hun voorstelling, van toneel tot dans en musical. Castellum is het grootste theater in Alphen aan den Rijn en omstreken, daarom kiezen veel amateurgezelschappen om hier hun voorstelling te geven.  

Meer informatie over een theatervoorstelling?

Wilt u graag een theatervoorstelling in Castellum organiseren of met uw bedrijf bezoeken? Wij geven u graag meer informatie en denken met uw mee over de juiste invulling. U kunt vrijblijvend contact opnemen met Noor Swets, nswets@theatercastellum.nl of tijdens kantooruren 0172 429281. 

Voorstelling

Optreden Sport2Bfit (foto: Cor Kuyvenhoven)
Optreden in de Kleine Zaal (foto: )