WIJKJURY VOLWASSENEN

Castellum zoekt diverse groep mensen uit alle wijken van de gemeente Alphen aan den Rijn, die nieuwsgierig is naar theater.

In Theater Castellum start vanaf september een WijkJury voor Volwassenen. De WijkJury wordt gevormd door een diverse groep mensen uit alle wijken van de gemeente die nog niet naar het theater gaan, maar daar wel nieuwsgierig naar zijn. Deelname aan de WijkJury en het bezoek aan de voorstellingen is gratis!

De WijkJury-leden bezoeken met elkaar, onder begeleiding van onze Creatief Producent, tien gratis voorstellingen per seizoen. Na de voorstelling gaan zij in gesprek met acteurs en theatermakers tijdens een meet & greet. Aan het eind van het seizoen kiest de WijkJury hun favoriet: de Keuze van de WijkJury. Deze favoriet wordt het volgende seizoen opnieuw geboekt.

De WijkJury in Theater Castellum staat onder begeleiding van Female Economy van theatermaker Adelheid Roosen. De leden bezoeken ook een aantal voorstellingen in Parkvilla om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van het theateraanbod in Alphen aan den Rijn.

Interesse? Meld je nu aan!
Nieuwsgierig naar theater en lijkt het je wat om samen met een groep gratis theater te ontdekken? Mail dan je naam, korte motivatie en de wijk waarin je woont naar Creatief Producent Annelies de Jeu via adejeu@theatercastellum.nl.

Beluister HIER het gesprek dat Annelies had met Studio Alphen over de WijkJury's

Carmen (WijkJury Purmerend)
“Je komt een half uur van tevoren bij elkaar met de groep. En ook erna weer. Iedereen uit de groep bekijkt het anders en het is leuk die meningen met elkaar te delen. En de makers vertellen het weer vanuit het oogpunt waarvan zij het gemaakt hebben. Het verbreedt je kijk op zaken maar uiteindelijk gaat het er toch om hoe je zelf de voorstelling beleeft. Nu vind ik alles even leuk en spannend. Elke voorstelling heeft wel wat.”

Anne (WijkJury Purmerend)
“Je ziet de voorstellingen met de hele groep, je krijgt hele leuke contacten met de andere mensen. Alles bij elkaar is het eigenlijk een cadeautje. Dus wanneer je de kans krijgt dit te doen, pak hem dan.”

Gegevens

Adres:

Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn

Open in google maps