Peppa op Avontuur (2+)

Peppa Pig Live!

In deze vrolijke voorstelling beleef je samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur.

Jeugd en familie
Fonds Alphenzaal

Knor, knor! Wat is dat nu?  

Het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes bereiden zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes klaar om op pad te gaan. Het wordt een geweldig buitenavontuur vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor.  

Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! Tijdens de voorstelling kan je meezingen en -dansen met de leukste liedjes en je natuurlijk laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel met nog mooiere en grotere poppen dan voorheen. 

Ga op de foto met Peppa 

Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer van het theater hun mooiste knutselwerkje versieren in de Peppa Pig-knutselhoek. Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou! 

Cadeautip voor de feestdagen

Geef dit jaar herinneringen in plaats van spullen cadeau met een bon voor het theater. Boek een ticket, download hier de speciale Peppa Pig-cadeaubon en leg deze in de schoen of onder de kerstboom.

Boeken op de planken


Tickets

ma 20-05
14:00 uur

INFO

Rang 1€ 23,50
Rang 2€ 21,00
Zonder pauze

Tickets

ma 20-05
14:00 uur

INFO

Rang 1€ 23,50
Rang 2€ 21,00
Zonder pauze